Loading…

Over ons

Wij zijn Paul en Marion en voelen ons bevoorrechte mensen om u als uw hosts te mogen dienen op ons heerlijke mini-resort. Wij waren al een tijdje op zoek om een B&B over te nemen of te creeeren toen we dit paradijsje tegen kwamen. Als wij er meteen verliefd op worden, dan worden onze gasten dat ook, zo dachten we. Het is dicht bij alles, en toch is het een oase van tropische lieflijkheid.
Onze zoektocht was voorbij!
Sinds 1996 wonen wij Nederlanders al buiten Nederland. Eerst 3 jaar in Geneve-Zwitserland, toen 18 jaar Portland, Oregon aan de westkust in de USA. Allemaal door Paul’s werk. Nadat onze zoon na zijn afstuderen een baan vond aan de oostkust van de USA, zijn we ons gaan bezinnen wat we zelf wilden. Het runnen van een B&B leek ons helemaal te gek. En dus begon onze zoektocht.
Op enige moment gingen we zelfs denken dat we zouden eindigen als Nederlandse Fransozen in de Dordogne….het is dus Dushi Curacao geworden. De reistijden zijn korter en het tijdsverschil is kleiner met onze in New York wonende zoon. Wij kunnen niet enthousiaster worden. En dat werkt door op hoe we hopen onze gasten te kunnen verwennen op ons unieke en fantastische domeintje!