Loading…

Reserveer hier uw B&B verblijf

Er zijn bij ons het hele jaar rond drie verschillende kamers te reserveren. Het is een kleinschalig mini resort met veel rust en privacy. Een heerlijke accommodatie waar het goed vertoeven is.


Wij maken gebruik van Cubilis om onze reserveringen te beheren, reserveer hier uw kamer voor Sombre di Kabana (opent in een nieuw venster).

bnb-op-curacao-reserveren

Check op deze website of de casa van uw keuze nog vrij is en boek direct.Is er geen plek meer? Stuur dan voor de zekerheid een mail naar info@sombredikabana.com. Wellicht is er nog iets te regelen.

Klik hier voor een link naar onze algemene voorwaarden.

 

Begin te relaxen voor uw vakantie met ons ontspannen annuleringsbeleid

Met de corona-viruscrisis zijn we allemaal op zoek naar de beste vakantiebestemming als het allemaal voorbij is. Plan uw vakantie bij ons tot het einde van het jaar en voel gemakkelijk door onze flexibele annuleringsvoorwaarden. Wanneer u tussen nu en het einde van het jaar direkt bij Sombré di Kabana boekt, wat er ook opkomt, zijn we flexibeler met ons annuleringsbeleid, dus ontspan - en laat de moeilijke dingen aan ons over!

Reserverings voorwaarden en betalingen:
- Buiten 7 dagen aankomst -  20% op het moment van boeking.
- Het volledige saldo is pas 7 dagen voor aankomst verschuldigd.

Annuleringen en wijzigingen:
- Volledige restitutie als u uw vakantie moet annuleren vanwege overheidsbeperkingen op reizen als gevolg van de corona-crisis.
- Buiten 7 dagen aankomst - geen boete voor wijzigingen, slechts 20% bij volledige annulering - Eenmaal binnen de 7 dagen na aankomst, verliest u uw saldo als we uw appartement niet kunnen volboeken.
- 7 dagen gratis annulering: Annuleer zonder boete tot 7 dagen na uw boeking, indien buiten 7 dagen na aankomst.