Loading…

Onze tropische appartementen

In onze Bed & Breakfast op Curaçao bieden wij drie appartementen aan:

Casa Jardín Tropical 1

Dit verblijf met airco is geschikt voor 2 personen. Naast een heerlijk 2-persoonsbed (extra lang, > 2 meter) beschikt deze casa over een eigen badkamer met douche, wasbak en toilet, een keukentje en een zitje. Uiteraard met een eigen terrasje, zodat u heerlijk buiten kunt eten of relaxen. Deze casa ligt in de tropische tuin.

Casa Jardín Tropical 2

Dit verblijf met airco is geschikt voor 2 personen (maximaal voor 3 personen met mogelijkheid plaatsing extra bijzetbed of kinderledikant). Naast een heerlijk 2-persoonsbed beschikt deze casa over een eigen badkamer met douche, wasbak en toilet, een keukentje en een zitje. Uiteraard met een eigen terrasje, zodat u heerlijk buiten kunt eten of relaxen. Deze casa ligt in de tropische tuin.

Casa Piscina

Dit is het grootste verblijf met airco, een ideaal gezinsapartement voor uw verblijf of Curaçao. Het is een 4 persoons-appartement maar kan voor 5 personen worden ingericht door plaatsing van een extra bijzetbed of kinderledikant. Er zijn twee slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. De ouderslaapkamer heeft extra lange bedden (>2 meter).

Natuurlijk heeft dit appartement een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, een keuken, een zitje en een eigen terras bij het zwembad. Casa Piscina ligt naast ons woonhuis en grenst aan het zwembad.

Een aangenaam verbijf op Curaçao

Onze kamers zijn geschikt voor alle stellen, echtparen, families maar ook voor zakelijk verblijf.

Al onze appartementen (casa’s) zijn voorzien van een koffiezetapparaat (Nespresso) en een waterkoker, zodat u zelf koffie of thee kunt zetten. Ook een föhn, kluisje en gratis WiFi zijn inclusief. Tevens kunt u gratis gebruik maken van strandhanddoeken, koelbox/elementen en strandstoelen.

Kinderstoeltje nodig? Een extra bed of kinderledikant op de kamer? Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we het voor u kunnen regelen. En als u wilt, maken wij een heerlijk uitgebreid ontbijt voor u klaar, wat we serveren op uw eigen terras.

Lijkt het u leuk om bij ons te verblijven? Neem dan contact met ons op!