Loading…

Op vakantie in Curaçao

Curaçao ligt op ongeveer negen uur vliegen van Nederland in de Caribische zee ten noorden van Venezuela. Het is het grootste en meest authentieke van de benedenwindse eilanden. Het eiland heeft een tropisch klimaat met een temperatuur die het hele jaar rond de 30 graden ligt. Door de vrijwel altijd aanwezige wind voelt het zeer aangenaam aan. Dankzij dit heerlijke klimaat speelt het leven op Curaçao zich voornamelijk buiten af. De temperatuur van het zeewater is gemiddeld 28 graden.

Naast zon, helderblauwe zee en witte stranden heeft Curaçao veel moois te bieden, zoals de ruige noordkust, de zuidkust met vele pittoreske baaien en gezellige stranden, natuurparken, de prachtige onderwaterwereld, landhuizen, en de vele mooie panden en de unieke pontjesbrug in de historische binnenstad.

Al even gevarieerd is het aanbod van mogelijkheden om van al dit moois te genieten; relaxed of juist actief, georganiseerd of zelfstandig, per auto, te voet, op de mountainbike, met de (zeil)boot, snorkelend of duikend. Het is de moeite waard om te overwegen op Curaçao een duikcursus te volgen. Het is goedkoper dan in Nederland en het is in de warme, veelkleurige onderwaterwereld hier beslist leuker om te doen dan in een koud zwembad in Nederland. Tot slot biedt Curaçao u een keur aan restaurants en gelegenheden voor een gezellig avondje uit.

Om optimaal te genieten van alles wat Curaçao te bieden heeft, raden wij u aan om een auto te huren. Er is op het eigen afgesloten terrein parkeerruimte beschikbaar voor uw huurauto. Wij kunnen regelen dat de huurauto bij uw aankomst klaarstaat of dat de autoverhuurder u komt ophalen. Ook is het mogelijk dat wij u komen ophalen of wegbrengen naar luchthaven HATO.

booked.net